Electrician autorizat ANRE sector 4

Interventii rapide – Electrician autorizat ANRE sector 4

Soseaua Giurgiului, Berceni, Piata Aparatorii Patriei, Soseaua Oltenitei, Big Berceni, Bulevardul Dimitrie Cantemir, Bulevardul Tineretului, Parcul Carol, Luica, Strada Cutitul de Argint, Calea Serban Voda, Strada Sfantul Ioan, Piata Norilor, Piata Covasna, Strada Turnu Magurele, Strada 11 Iunie, Calea Vacaresti, Soseaua Vitan Barzesti, Bellu, Bagdasar Arseni, Strada Emil Racovita, Strada Nitu Vasile, Bulevardul Marasesti, Strada Dimitrie Leonida, Budimex, Strada Sura Mare, IML, Gheorhe Sincai, Bulevardul Metalurgiei.

Majoritatea problemelor care apar in cazul instalatiilor electrice pot reprezenta un adevarat factor de risc. Astfel, pentru remedierea acestora este esential sa intervina doar un electrician autorizat ANRE.

 

 

De ce sa alegi un electrician autorizat ANRE

 

Un electrician autorizat ANRE este instruit si calificat sa rezolve rapid orice problema electrica din orice locuinta, sau cadire de birouri. Daca ai nevoie de un electrician autorizat in sector 4, ne poti contacta si ne deplasam in cel mai scurt timp la tine!

 

De ce sa alegi AFD Electric?

  1. Lucram doar cu electricieni autorizati ANRE, pregatiti sa rezolve orice problema aparuta la instalatia electrica;
  2. Ne deplasam rapid oriunde in sectorul 4;
  3. Stabilim ora interventiei si ziua in functie de programul dumneavoastra;
  4. Pretul se comunica transparent, inca de la inceputul lucrarii;
  5. Oferim o gama larga de servicii legate de instalatii electrice;
  6. Folosim doar materiale de calitate si echipamente moderne care asigura succesul oricarei interventii.

De ce nu este indicat sa apelezi la serviciile unui electrician neautorizat

 

Riscurile la care te poti expune atunci cand alegi sa apelezi la un electrician neautorizat sunt multiple:

  1. Incendii – Adesea, cele mai grave incendii sunt cauzate de interventii neautorizate, dar si de improvizatiile efectuate la nivelul instalatiei electrice;
  2. Electrocutari;
  3. Explozii.

Doar persoanele care sunt autorizate ANRE pot interveni asupra instalatiei electrice. Cu un echipament de protectie corespunzator si izolat electric pot intra in contact cu sursele de tensiune fara a se expune vreunui risc. Apeleaza intotdeauna la un electrician autorizat ANRE!

 

Contacteaza-ne daca ai nevoie de un electrician autorizat in sector 4

 

Pentru orice problema aparuta la instalatiile electrice sau pentru executarea altor lucrari in acest domeniu, ne poti contacta. Vom trimite rapid un profesionist, alaturi de echipament propriu care va actiona conform celor mai inalte standarde.

Apeland la un electrician autorizat ANRE care actioneaza pe raza sectorului 4, in apropierea locuintei tale, te vei bucura de servicii calitative, preturi fara concurenta si investitii inteligente, de lunga durata.

Telefon: 0722.253.871

Bucuresti
Romania

office@afdelectric.ro