Electrician autorizat ANRE sector 2

Electrician autorizat ANRE sector 2

Soseaua Colentina, Soseaua Stefan cel Mare, Piata Iancului, Piata Obor, Calea Mosilor, Bulevardul Lacul Tei, Pantelimon, Bulevardul Dacia, Vatra Luminoasa, Piata Rosetti, Strada Lizeanu, Bulevardul Pache Protopopescu, Strada Vasile Lascar, Strada Doamna Ghica, Bulevardul Ferdinand, Soseaua Andronache, Bulevardul Ghica Tei, Strada Grigore Moisil, Piata Gemenii, Strada Doamna Ghica, Strada Delfinului, Strada Icoanei, Foisorul de Foc, Strada Petricani.
Echipa de specialisti AFD Electric vine in ajutorul tau cu servicii complete de instalatii electrice, prize de pamant, inlocuirea instalatiilor vechi, montaj paratrasnet, conectarea instalatiei electrice la bransament, instalatii alimentare energie electrica. Astfel, indiferent ca te confrunti cu o problema majora sau una mai putin complexa, nu ezita sa apelezi la serviciile noastre. Pentru toate lucrarile efectuate, asiguram garantie timp de 2 ani de zile pentru persoanele fizice si 1 an pentru cele juridice.

Pentru ca principalul obiectiv al echipei noastre este acela de a finaliza cu succes orice proiect, utilizam tehnologii de ultima generatie si materiale de calitate superioara.

 

Probleme pe care un electrician autorizat AFD Electric le poate rezolva

  • Alimentarea cu energie electrica este des intrerupta in locuinta ta sau in spatiul in care lucrezi;
  • Instalatia electrica prezinta probleme generale;
  • Scurt circuit;
  • Prizele de pamant sunt ineficient sau prezinta anumite defecte;
  • Instalatia de paratrasnet nu functioneaza corespunzator;
  • Alte probleme de ordin electric care pot fi rezolvate de un electrician autorizat.

 

AFD Electric – echipa formata din electricieni autorizati ANRE

Intotdeauna punem accentul pe calitatea serviciilor pe care le oferim, asa ca echipa AFD Electric este formata din electricieni autorizati ANRE. Iata care sunt cele mai importante beneficii de care clientii nostri se pot bucura:

  • Timp rapid de executie si interventie – timpul este o resursa extrem de importanta, asa ca echipa noastra de electricieni autorizati incearca de fiecare data sa rezolve problemele sau sa duca la bun sfarsit proiectele pe cat de rapid posibil. Mai mult decat atat, ne deplasam in cel mai scurt timp la locatia indicata de tine!
  • Materiale de calitate si tehnici de lucru de ultima generatie – pentru ca rezultatele lucrarii noastre se vor reflecta o lunga perioada de timp asupra confortului si a sigurantei tale, am ales sa utilizam doar materiale de calitate si tehnici moderne.
  • Responsabilitate – toate lucrarile realizate de echipa AFD Electric sunt tratate cu responsabilitate, asa ca luam masurile necesare pentru ca acestea sa fie desfasurate in siguranta iar tu sa te bucuri de calitate pe termen lung.

Locuiesti si in sectorul 2 si ai nevoie de un electrician autorizat? Contacteaza-ne!
Daca te confrunti cu o problema a instalatiilor electrice sau ai in plan un proiect, nu ezita sa ne contactezi. Echipa AFD Electric iti sta la dispozitie la numarul de telefon: 0722.253.871.

Telefon: 0722.253.871

Bucuresti
Romania

office@afdelectric.ro