Electrician autorizat ANRE sector 3

Electrician autorizat ANRE sector 3

Aleea Diham, Balta Alba, Cartierul 23 August, Piata Muncii, Strada Codrii Neamului, Piata Unirii, Bulevardul Corneliu Coposu, Titan, Strada Campia Libertatii, Dristor, Strada Constantin Brancusi, Lipscani, Soseaua Garii Catelu, Dudesti, Soseaua Mihai Bravu, Vitan, Bulevardul Energeticienilor, Timpuri Noi, Centrul Civic, Strada Baba Novac, Piata Bobocica, Bulevardul Burebista, Strada Traian, Bulevardul Decebal, Strada Ramnicu Sarat/ Ramnicu Valcea, Bulevardul 1 Decembrie, Piata Alba Iulia, Bulevardul Nicolae Grigorescu, Calea Calarasilor, Cartierul Salajan, Bulevardul Basarabia, Bulevardul Theodor Pallady, Bulevardul Octavian Goga, Piata Trapezului.

Problemele de ordin electric pot deveni extrem de periculoase daca nu iei masuri din timp. Astfel, orice problema care apare la instalatiile electrice, fie ea chiar si minora, trebuie rezolvata rapid de un electrician autorizat ANRE.

Daca locuiesti in Bucuresti si este necesar sa apelezi la serviciile unui electrician autorizat ANRE sector 3 nu ezita sa soliciti echipa AFD Electric, pentru rezultate pe masura asteptarilor tale. Indiferent ca este vorba de probleme aparute la instalatiile electrice puse deja in functiune sau ai in plan un nou proiect, noi iti stam la dispozitie.

Iata care sunt serviciile de calitate pe care le oferim clientilor nostri:

  1. Instalatii electrice complete;
  2. Prize de pamant;
  3. Montaj paratrasnet;
  4. Instalarea sistemelor de iluminat curti;
  5. Schimbarea instalatiei electrice vechi si implementarea uneia noi;
  6. Bransament instalatie electrica.

Verificare instalatie electrica

Pentru a nu te confrunta cu probleme majore si pentru a te afla tot timpul in siguranta, recomandat este sa efectuezi verificari ale instalatiilor electrice constant. Echipa de electricieni autorizati ANRE AFD Electric recomanda sa efectuezi periodic verificari de acest tip, pentru a elimina orice risc. In felul acesta, nu doar ca vei putea evita orice dezastru, dar vei reduce si costurile de intretinere. Cu siguranta vei cheltui mai putin pentru verificarea unei instalatii electrice decat daca ar trebuie sa inlocuiesti o piesa sau sa soliciti servicii de reparatii.

Cum poti apela la un electrician autorizat sector 3?

Daca te confrunti cu o problema de natura electrica in locuinta sau in orice alt loc in care te afli, nu ezita sa apelezi la echipa de electricieni autorizati AFD Electric. Ne deplasam rapid la locatia indicata de tine si incercam sa rezolvam problema in cel mai scurt timp posibil.

Telefon: 0722.253.871

Bucuresti
Romania

office@afdelectric.ro