Prize de pamant

Servicii instalare prize de pamant

Principalul motiv pentru realizarea impamantarii instalatiilor electrice este reprezentat de siguranta pe care aceasta o ofera. Daca echipamentele electrice conectate la retea dispun de impamantare, iar una dintre izolatii se defecteaza, nu exista niciun risc pentru aparitia unui voltaj periculos aflat pe suprafata carcaselor acestora. In momentul in care faza atinge carcasa aparatului bine impamantat, se va produce un scurt circuit, iar siguranta fuzabila se va arde. In cazul sigurantelor automate, acestea se vor deconecta. Astfel, pericolul este indepartat atunci cand siguranta se declanseaza.

Impamantarea instalatiilor electrice trebuie efectuata de o echipa de specialisti pentru a indeparta orice risc ce poate aparea in cazul in care incredintezi acest serviciu uneri persoane neavizate.

Prize de pamant si scopul acestora

  • Prizele de pamant au scopul de a elimina riscul electrocutarii in urma declansarii sigurantei;
  • Protejeaza echipamentele, imobilele, electrocasnicele si masinariile industriale;
  • Se asigura ca toate partile expuse ce pot conduce electricitate nu reprezinta risc;
  • Ofera o functionare optima echipamentelor electronice sensibile la variatiile valorilor electrice.

Echipa noastra de electricieni iti sta la dispzozitie pentru lucrari de executie a instalatiilor de impamantare, atat in Bucuresti, cat si in Ilfov. Raspundem rapid oricarei solicitari si tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare proiect.

Impamantari instalatii electrice – calitate garantata, preturi avantajoase

Oferim servicii complete de impamantari instalatii electrice atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Experienta acumulata de-a lungul timpului, dar si provocarile intalnite pe parcurs au condus la crearea unui portofoliu vast de proiecte. Iti garantam preturi avantajoase si servicii de calitate superioara!

Executam prize de pamant pentru Instalatia Electrica sau Paratrasnet

Experienta

EXPERIENTA

CONSULTANTA

PRET AVANTAJOS

Ai nevoie de un electrician autorizat?

Contacteaza-ne acum!