Instalatii electrice complete

Hale metalice / Cladiri birouri/ Constructii civile (Apartamente, Case, Blocuri)

Instalatii electrice sigure si complete

 

AFD Electric iti pune la dispozitie servicii de instalatii electrice complete, in conditii de siguranta pentru diferite tipuri de constructii: hale metalice, constructii civile (blocuri, case etc.), cladiri de birouri. Echipa specializata, experimentata si autorizata ANRE asigura rezultate excelente in privinta instalatiilor electrice. Tratam fiecare proiect cu responsabilitate si profesionalism indiferent ca este vorba despre clientii noi sau despre cei fideli, care apeleaza constant la serviciile noastre.

Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, putem demara orice proiect  sau executa reparatii instalatii electrice in cel mai scurt timp posibil. Acordam atentie deosebita tuturor detaliilor furnizate de clientii nostri pentru indeplinirea obiectivelor cu scopul de a finaliza cu succes fiecare proiect.

 

Instalatii electrice – rapiditate si profesionalism

 

Echipa noastra de electricieni autorizati detine toate cunostintele necesare, practice si teoretice, pentru a oferi servicii complete de instalatii electrice si pentru a solutiona orice problema. Suntem intotdeauna la curent cu tehnologiile de ultima generatie, iar astfel ne putem adapta cu succes oricarei provocari.

Ne deplasam in locatia indicata de tine in cel mai scurt timp si finalizam cu brio orice proiect de instalatii electrice!

 

Instalatii electrice Bucuresti si Ilfov

 

Executam instalatii electrice in Bucuresti si Ilfov, indiferent de tipul constructiei. Detinem un portofoliu vast de proiecte, o echipa specializata si experimentata, dar si autorizatie ANRE. Putem demara proiecte atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.

Pentru programari sau probleme urgente, nu ezita sa ne contactezi:0724.283.475. Iti stam la dispozitie cu toate informatiile necesare, dar si cu servicii de calitate!

 

De ce sa alegi servicii de instalatii electrice de la AFD Electric

 

Principalele avantaje pe care le oferim clientilor atunci cand apeleaza la serviciile noastre sunt:

  • Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie in fiecare zi;
  • Oferim servicii de inalta calitate, tratam cu responsabilitate si profesionalism fiecare proiect;
  • Tarifele pe care le practicam sunt accesibile;
  • Termenul de executie este scurt;
  • Ne deplasam in cel mai scurt timp posibil in toate locatiile din Bucuresti si Ilfov.

AFD ELECTRIC BUCURESTI

Experienta

EXPERIENTA

CONSULTANTA

PRET AVANTAJOS

Ai nevoie de un electrician autorizat?

Contacteaza-ne acum!